El pàdel català brilla al Campionat d’Espanya de menors

Brillant actuació del pàdel català de menors en la 36a edició del Campionat d’Espanya de Menors – Trofeu Babolat

Els jugadors i jugadores catalans han aconseguit quatre campionats, tres subcampionats, una tercera posició i dues quartes posicions

El pàdel català brilla al Campionat d’Espanya de menors

El pàdel català brilla al Campionat d’Espanya de menors / SPORT.es

SPORT.es

SPORT.es

El pàdel català de menors ha realitzat un paper brillant en la 36a edició del Campionat d’Espanya de Menors – Trofeu Babolat. En la cita celebrada a la Ciudad de la Raqueta de Madrid, els jugadors i jugadores catalans han aconseguit quatre campionats, tres subcampionats, una tercera posició i dues quartes posicions. 

La posició més alta del podi l’han aconseguit: Andrea Ustero, campiona en categoria júnior femení; Jana Montes, campiona cadet femení i Hugo Estebanez, campió infantil masculí. Subcampions d’Espanya han estat Ferran González, en categoria júnior masculí; Alba Gallardo, en categoria júnior femenina; i Daniela Ceballos, sotscampiona en categoria benjamí. 

La tercera posició aconseguida per la representació catalana ha estat per Dani Docampo, en categoria infantil masculí. Finalment, Carlota González i Clàudia Ferrer han finalitzat en quarta posició en categoria benjamí femení la seva participació.