Catalunya acaricia el podi al Mundial Sub-21 de Korfbal 2024

La selecció catalana va finalitzar el campionat en quarta posició al ser derrotada per la Xina Taipei en el partit pel Bronze

Catalunya fa història al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de voleibol

La selecció catalana al Mundial Sub-21 de Korfbal 2024

La selecció catalana al Mundial Sub-21 de Korfbal 2024

UFEC

La selecció catalana sub-21 de korfbal ha finalitzat la seva participació en el Mundial de Korfbal 2024 en una magnífica i meritòria 4a posició, després de caure derrotada en el partit pel Bronze contra la selecció de la Xina Taipei.

Els asiàtics venien de caure en un ajustat partit contra Bèlgica a l'altre semifinal, i el molt igualat enfrontament previ entre catalans i taiwanesos a la fase de grups (20-16) convidava a l'optimisme, sempre que els nostres aconseguissin fer un partit gairebé perfecte, i no deixar desplegar l'habitual ritme trepidant als de Taipei.

S'aconseguí en part fins ben entrat el 2n quart, quan un brutal parcial d'11 a 0 trencà definitivament el partit i les opcions de triomf dels catalans. El joc i les sensacions mostrades per aquest equip durant tot el campionat han estat molt positives, que venen a confirmar la bona trajectòria i el talent d'aquests joves jugadors durant els darrers anys, com la 4a posició aconseguida a l'Europeu Sub-21 del 2023 i de l'històric bronze el 2022.